KitchenAid KODC304EBL Manuel d'utilisation et d'entretien

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THANK YOU for purchasing this high-quality product. Register your new oven at www.kitchenaid.com. In Canada, register your
oven at www.kitchenaid.ca.
For future reference, please make a note of your product model and serial numbers. These can be located on the lower right-hand
side of the oven frame inside the oven door.
Model Number __________________________________________ Serial Number ___________________________________________
Para una versión de estas instrucciones en español, visite www.kitchenaid.com.
Deberá tener los números de modelo y serie. Se encuentran en el lado inferior derecho del marco del horno, dentro de la puerta.
BUILT-IN ELECTRIC SINGLE
AND DOUBLE OVEN
USER INSTRUCTIONS
Table of Contents
OVEN SAFETY .........................................................................................2
FEATURE GUIDE .....................................................................................3
OVEN USE ................................................................................................5
Electronic Oven Controls......................................................................5
Sabbath Mode ......................................................................................6
Aluminum Foil........................................................................................6
Positioning Racks and Bakeware.........................................................6
Baking Stone.........................................................................................7
Oven Vent(s)..........................................................................................7
Baking and Roasting.............................................................................8
Broiling ..................................................................................................8
Convection Cooking - Upper Oven Only..............................................8
Proofing Bread ......................................................................................9
Cook Time...........................................................................................10
OVEN CARE ...........................................................................................10
Self-Cleaning Cycle.............................................................................10
General Cleaning.................................................................................11
Oven Lights .........................................................................................12
PROBLEM SOLVER...............................................................................12
ACCESSORIES ......................................................................................13
WARRANTY............................................................................................14
W10758300B
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Résumé du contenu

Page 1 - USER INSTRUCTIONS

THANK YOU for purchasing this high-quality product. Register your new oven at www.kitchenaid.com. In Canada, register your oven at www.kitchenaid.ca.F

Page 2 - OVEN SAFETY

10Cook TimeTo Set a Timed Cook:1. Press the keypad for any cooking function except Broil, Convect Broil or Proof. 2. Press the number keypads to set t

Page 3 - FEATURE GUIDE

11Use the following chart as a guide to determine the desired cleaning level.To Self-Clean:1. Close the oven doors, and then press SELF CLEAN.2. For d

Page 4

12OVEN CAVITYDo not use oven cleaners.Food spills should be cleaned after the oven cools. At high temperatures, foods react with porcelain and stainin

Page 5 - OVEN USE

13ACCESSORIESFor accessories in the U.S.A., you can visit our website at www.kitchenaid.com or call us at 1-800-422-1230.In Canada, visit our website

Page 6 - Aluminum Foil

1411/14KITCHENAID® BUILT-IN OVEN & MICROWAVE LIMITED WARRANTYATTACH YOUR RECEIPT HERE. PROOF OF PURCHASE IS REQUIRED TO OBTAIN WARRANTY SERVICE.Pl

Page 7 - Oven Vent(s)

15MERCI d'avoir acheté ce produit de grande qualité. Enregistrer le four sur www.kitchenaid.ca.Pour référence ultérieure, consigner par écrit les

Page 8 - Broiling

16SÉCURITÉ DU FOURRisque possible de décès ou de blessure grave si vous ne suivez pas immédiatement les instructions. Risque possible de décès ou de b

Page 9 - Proofing Bread

17CONSERVEZ CES INSTRUCTIONSIMPORTANTES INSTRUCTIONS DE SÉCURITÉAVERTISSEMENT : Pour réduire le risque d’incendie, de choc électrique, de blessures co

Page 10 - OVEN CARE

18GUIDE DES CARACTÉRISTIQUESCe manuel couvre différents modèles. Le modèle que vous avez peut comporter toutes les caractéristiques énumérées ou seule

Page 11 - General Cleaning

19BROIL (cuisson au gril)Cuisson au gril 1. Appuyer sur BROIL (cuisson au gril) pour le four désiré.2. Utiliser les touches numériques pour régler la

Page 12 - PROBLEM SOLVER

2OVEN SAFETYYou can be killed or seriously injured if you don't immediately You can be killed or seriously injured if you don'tfollow All s

Page 13 - ACCESSORIES

20UTILISATION DU FOURDes odeurs et de la fumée sont normales lorsque le four est utilisé la première fois, ou lorsqu'il est très sale.IMPORTANT :

Page 14 - BUILT-IN

21Mode démoIMPORTANT : Ce mode est conçu pour le personnel de vente en rayon avec une alimentation de 120V et permet de présenter le fonctionnement de

Page 15 - ENCASTRÉ SIMPLE ET DOUBLE

22Papier d’aluminiumIMPORTANT : Pour éviter des dommages permanents au fini du fond du four, ne pas recouvrir le fond du four avec du papier d’alumini

Page 16 - SÉCURITÉ DU FOUR

23Conseils d’utilisation : Utiliser toujours des mitaines pour le four résistantes à la chaleur ou autre pour manipuler la pierre de cuisson. Il n&a

Page 17 - CONSERVEZ CES INSTRUCTIONS

24Cuisson par convection - four supérieur uniquementLors de la cuisson par convection, le ventilateur fait circuler l'air chaud de façon uniforme

Page 18 - GUIDE DES CARACTÉRISTIQUES

25Rôtissage par convectionPour le rôtissage par convection, entrer la température de rôtissage normale. La durée de rôtissage doit être de 15 à 30 % i

Page 19

26Réglage d'une cuisson minutée différée :1. Appuyer sur DELAY START (mise en marche différée).2. Fours doubles uniquement : Appuyer sur les touc

Page 20 - UTILISATION DU FOUR

27Utiliser le tableau ci-dessous comme guide pour déterminer le niveau de nettoyage désiré.Autonettoyage :1. Fermer les portes des fours et appuyer su

Page 21 - Mode Sabbat

28GRILLES DU FOURMéthode de nettoyage : Tampon en laine d’acier. Si les grilles sont ternies et glissent difficilement, appliquer une légère couche

Page 22 - Pierre de cuisson

29RÉSOLUTION DE PROBLÈMESEssayer d'abord les solutions suggérées ici. Pour obtenir de l'aide ou des conseils qui permettront peut-être d&apo

Page 23 - Cuisson au gril

3FEATURE GUIDEThis manual covers several models. Your model may have some or all of the items listed. Refer to this manual or Frequently Asked Questio

Page 24 - B

30ACCESSOIRESPour les accessoires, consulter notre site Web www.kitchenaid.ca ou nous contacter au 1-800-807-6777.La cuisson au four ne produit pas le

Page 25 - AVERTISSEMENT

31GARANTIE LIMITÉE DU FOUR/FOUR À MICRO-ONDES ENCASTRÉ KITCHENAID®ATTACHEZ ICI VOTRE REÇU DE VENTE. UNE PREUVE D’ACHAT EST OBLIGATOIRE POUR OBTENIR L&

Page 26 - ENTRETIEN DU FOUR

11/14CLAUSE D'EXONÉRATION DE RESPONSABILITÉ AU TITRE DES GARANTIES IMPLICITESLES GARANTIES IMPLICITES, Y COMPRIS LES GARANTIES APPLICABLES DE QUA

Page 27 - Nettoyage général

4BROIL Broiling 1. Press BROIL for the desired oven.2. Press the number keypads to set the desired temperature. If the temperature entered is not in t

Page 28 - Lampes du four

5OVEN USEOdors and smoke are normal when the oven is used the first few times or when it is heavily soiled.IMPORTANT: The health of some birds is extr

Page 29 - RÉSOLUTION DE PROBLÈMES

6Languages - Scrolling Display TextLanguage options are English, Spanish and French. 1. Press CLOCK/TOOLS until “LANGUAGE” is displayed.2. The current

Page 30 - ACCESSOIRES

7BakingBaking Layer Cakes on 1 RackPlace the cakes on the rack as shown.Multiple Rack Cooking2-rack: Use rack positions 2 and 4 for regular baking.2-r

Page 31 - MICRO-ONDES ENCASTRÉ

8Baking and RoastingPreheatingWhen beginning a Bake, Convect Bake or Convect Roast cycle, the oven will begin preheating after Start is pressed. The o

Page 32 - SP PN W10758341

9Convection BakingUse Convect Bake for single or multiple rack baking. When convection baking, reduce your recipe baking temperature by 25°F (15°C).To

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