KitchenAid KEMS378SSS Manuel d'utilisateur

Naviguer en ligne ou télécharger Manuel d'utilisateur pour Fours KitchenAid KEMS378SSS. KitchenAid KEMS378SSS User's Manual Manuel d'utilisatio

  • Télécharger
  • Ajouter à mon manuel
  • Imprimer
  • Page
    / 44
  • Table des matières
  • DEPANNAGE
  • MARQUE LIVRES
  • Noté. / 5. Basé sur avis des utilisateurs
Vue de la page 0
SUPERBA
®
BUILT-IN ELECTRIC
CONVECTION OVEN
Use & Care Guide
For questions about features, operation/performance, parts, accessories or service, call: 1-800-422-1230
In Canada, for assistance, installation and service, call: 1-800-807-6777 or visit our website at...
www.kitchenaid.com or www.KitchenAid.ca
FOUR ÉLECTRIQUE À CONVECTION
ENCASTRÉ SUPERBA
®
Guide d’utilisation et d’entretien
Au Canada, pour assistance composez le 1-800-461-5681, pour installation ou service composez le 1-800-807-6777 ou visitez notre site web à...
www.KitchenAid.ca
Table of Contents/Table des matières.............................................................................2
Models/Modèles KEMS308 KEMS378
W10162223A
Vue de la page 0
1 2 3 4 5 6 ... 43 44

Résumé du contenu

Page 1 - ENCASTRÉ SUPERBA

SUPERBA® BUILT-IN ELECTRICCONVECTION OVENUse & Care GuideFor questions about features, operation/performance, parts, accessories or service, call:

Page 2 - TABLE DES MATIÈRES

10Meat ThermometerOn models without a temperature probe, use a meat thermometer to determine whether meat, poultry and fish, are cooked to the desired

Page 3 - OVEN SAFETY

11Full and Center BroilingBroiling uses direct radiant heat to cook food.During full broiling, both the inner and outer broil elements heat. During ce

Page 4 - PARTS AND FEATURES

12 Test baked goods for doneness a few minutes before the minimum cooking time using a method such as a toothpick. Use a meat thermometer or the tem

Page 5 - ELECTRONIC OVEN CONTROL

13Use the roasting rack on top of the broiler pan and grid. This holds the food above the grid and allows air to circulate completely around all surfa

Page 6 - (combination oven models)

14To Convection Broil:Before convection broiling, see “Full and Center Broiling” section for general broiling guidelines. Position rack.Allow the oven

Page 7 - Sabbath Mode

15To Use:Before using, insert the probe into the food item. (For meats, the probe tip should be located in the center of the thickest part of the meat

Page 8 - OVEN USE

166. Touch START.The start time is automatically calculated and displayed.“DELAY” and the stop time will also appear on the oven display.When the star

Page 9 - Bakeware

17Use the following chart as a guide to determine the desired cleaning level.Once the oven has completely cooled, remove ash with a damp cloth. To avo

Page 10 - Baking and Roasting

18OVEN CAVITYDo not use oven cleaners.Food spills should be cleaned when oven cools. At high temperatures, foods react with porcelain and staining, et

Page 11 - Convection Cooking

19TROUBLESHOOTINGTry the solutions suggested here first in order to avoid the cost of an unnecessary service call.Nothing will operate Has a househol

Page 12 - Convection Roast

2TABLE OF CONTENTSOVEN SAFETY ...3PARTS AND FEATURES...

Page 13 - Convection Broil

20ASSISTANCE OR SERVICEBefore calling for assistance or service, please check “Troubleshooting.” It may save you the cost of a service call. If you st

Page 14 - Temperature Probe

21KITCHENAID® BUILT-IN OVEN & MICROWAVE WARRANTYLIMITED WARRANTYFor one year from the date of purchase, when this major appliance is operated and

Page 15 - Timed Cooking

22DISCLAIMER OF IMPLIED WARRANTIES; LIMITATION OF REMEDIESCUSTOMER'S SOLE AND EXCLUSIVE REMEDY UNDER THIS LIMITED WARRANTY SHALL BE PRODUCT REPAI

Page 16 - OVEN CARE

23SÉCURITÉ DU FOURRisque possible de décès ou de blessure grave si vous ne suivez pas immédiatement les instructions. Risque possible de décès ou de b

Page 17 - General Cleaning

24PIÈCES ET CARACTÉRISTIQUESCe manuel couvre différents modèles. Le four que vous avez acheté peut comporter tous les articles énumérés ou seulement c

Page 18 - Oven Door

25COMMANDE ÉLECTRONIQUE DU FOURCe manuel couvre différents modèles. Le four que vous avez acheté peut comporter tous les articles énumérés ou seulemen

Page 19 - TROUBLESHOOTING

26Mise en marcheLa touche START (mise en marche) met en marche toutes les fonctions du four excepté le mode Sabbat. Si on n'appuie pas sur la tou

Page 20 - ASSISTANCE OR SERVICE

27MinuterieLa minuterie peut être réglée en minutes et secondes ou en heures et minutes et procède à un compte à rebours de la durée programmée. REMAR

Page 21 - WARRANTY

28Pour un réglage normal, non minuté :Le mode Sabbat doit être activé avant de lancer le programme de cuisson au four. Voir la section “Activation”.1.

Page 22

29Positionnement des grilles et des ustensiles de cuissonIMPORTANT : Pour éviter des dommages permanents au fini en porcelaine, ne pas placer d'

Page 23 - SÉCURITÉ DU FOUR

3OVEN SAFETYYou can be killed or seriously injured if you don't immediately You can be killed or seriously injured if you don'tfollow All s

Page 24 - PIÈCES ET CARACTÉRISTIQUES

30Dépose de la grille coulissante :1. Glisser la grille complètement à l'intérieur de sorte qu'elle est fermée et engagée avec l'étagèr

Page 25 - COMMANDE ÉLECTRONIQUE DU FOUR

31Évent du fourNe pas obstruer ni couvrir l'évent du four car il permet à l'air chaud et à l'humidité de s'échapper du four. Le fa

Page 26 - (modèles de fours combinés)

32Fermer la porte.1. Appuyer une fois sur BROIL pour le gril complet, deux fois pour le gril central.Appuyer sur les touches numériques pour entrer un

Page 27 - Mode Sabbat

33Cuisson au four par convectionL'élément de convection T.H.E.™ (troisième élément dissimulé) est dissimulé dans le panneau arrière de la cavité

Page 28 - UTILISATION DU FOUR

343. Appuyer sur OFF (arrêt) lorsque la cuisson est terminée.TABLEAU DE RÔTISSAGE PAR CONVECTION*Ne pas farcir la volaille lors du rôtissage par conve

Page 29 - Grille coulissante

35Conversion de la température de convection EasyConvect™Les températures et durées par convection sont différentes de celles de la cuisson standard.

Page 30 - Thermomètre à viande

36Utilisation :Avant l'utilisation, insérer la sonde à l'intérieur de l'aliment. (Pour les viandes, l'extrémité de la sonde doit s

Page 31 - Cuisson au four et rôtissage

376. Appuyer sur START (mise en marche).L'heure de mise en marche est calculée et affichée automatiquement.“DELAY” et l'heure d'arrêt a

Page 32 - AVERTISSEMENT

38Comment fonctionne le programme IMPORTANT : Le chauffage et le refroidissement de la porcelaine sur l’acier dans le four peuvent causer une décolora

Page 33 - Rôtissage par convection

39Nettoyage généralIMPORTANT : Avant le nettoyage, s'assurer que toutes les commandes sont désactivées et que le four a refroidi. Toujours suivre

Page 34 - B. Ventilateur de convection

4PARTS AND FEATURESThis manual covers different models. The oven you have purchased may have some or all of the items listed. The locations and appear

Page 35

40Lampes du fourLes lampes du four ont des ampoules halogènes de 12 volts,5 watts maximum. Elles s'allument lorsque la porte du four est ouverte.

Page 36

41DÉPANNAGEEssayer les solutions suggérées ici d'abord afin d'éviter le coût d'une visite de service non nécessaire.Rien ne fonctionne

Page 37 - ENTRETIEN DU FOUR

42ASSISTANCE OU SERVICEAvant de faire un appel pour assistance ou service, consulter la section “Dépannage”. Ce guide peut vous faire économiser le co

Page 38

43ARTICLES EXCLUS DE LA GARANTIELa présente garantie limitée ne couvre pas :1. Les visites de service pour rectifier l'installation du gros appar

Page 39 - Nettoyage général

W10162223A© 2007. All rights reserved.Tous droits réservés.® Registered Trademark/TM Trademark of KitchenAid, U.S.A., KitchenAid Canada licensee in Ca

Page 40 - Porte du four

5ELECTRONIC OVEN CONTROLThis manual covers different models. The oven you have purchased may have some or all of the items listed. The locations and a

Page 41 - DÉPANNAGE

6OffThe lower oven OFF key stops oven functions except for the Clock, Timer and Control Lock. The oven cooling fan may continue to operate even after

Page 42 - MICRO-ONDES KITCHENAID

7Control LockThe Control Lock shuts down the control panel keys to avoid unintended use of the oven(s). The Control Lock will remain set after a power

Page 43

8Temperature ChangeThe oven temperature can be changed when the oven is in the Sabbath Mode. No tones will sound, and the display will not change. The

Page 44 - W10162223A

9Roll-Out RackThe roll-out rack allows easy access to position and remove food in the oven. It can be used in rack positions 1 through 4. Do not put t

Commentaires sur ces manuels

Pas de commentaire